Kreativitet, teknologi och massor med kärlek

’Gro’ är ett gammalt skandinaviskt ord som betyder att växa, vilket också är vår vision.
Att växa tillsammans. Därför är vi alltid på jakt efter bra personer som vill vara med oss att utveckla och utmana rekryteringsbranschen.

Våra lediga tjänster

Varför Grooo?

We are Grooo(w)ing

Redan sedan starten 2010 har Grooo utvecklats konstant. Genom ny teknologi, nya sätt att arbeta på och genom innovativa idéer för att attrahera och rekrytera talang, är vi med och bygger världens främsta bolag inom tech. Se oss mer som ett techbolag som arbetar med rekrytering, än ett rekryteringsbolag som arbetar med Tech. För vår entreprenöriella anda har vi fått Gasellutmärkelser tre år i rad.

Vi lägger stor vikt vid kvalitet, att skapa goda relationer och bygga långsiktiga partnerskap med våra kunder, vilket innebär att vi inte tar på oss vilka uppdrag som helst. Då vi gärna är en helhetspartner till våra kunder har vi också möjligheten att verkligen göra skillnad. Genom välutvecklad metodik och stark marknadsposition finns också stora möjligheter för oss att vara med och påverka vilken typ av bolag vi vill jobba med i våra konsultuppdrag. 

Hos oss blir du en del av en snabbrörlig, engagerad och kundorienterad miljö. Där din egen ambition och driv står i centrum. Under de senaste åren har vi gjort satsningar för att kunna växa och bryta ny mark. Vi strävar alltid efter att tänka lösningsorienterat och känner engagemang i allt vi tar oss för. 

Dina kollegor är ett starkt team som stöttar och utmanar dig i din roll och i samtliga av våra projekt jobbar vi i täta samarbeten. Vi drar fördel av att vi alla är konsulter då det ger oss möjlighet att tillsammans bolla erfarenheter från olika uppdrag. Detta genom bland annat workshops, veckosynkar, lunch&learns m.m. För oss är det viktigt att vi tillsammans som team jobbar mot våra gemensamma mål och att vi under resans gång firar små som stora framgångar, och unnar oss sådant som ger energi och skapar samhörighet. Oavsett om det är AW:s, middagar, breathworks, on-air-battles, matlagningskurser eller återkommande konferenser i södra europa. 

Om du också är intresserad av tech, rekrytering eller employer branding så har vi säkert mycket gemensamt! 

#lifeatgrooo

Genom kreativitet, teknologi och massor av kärlek hjälper vi till att bygga de främsta bolagen inom tech, och vi gör det tillsammans. 

En vardag hos oss är fartfylld och varierad. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som anställd ska kunna utvecklas vidare inom din roll och på Grooo. Vi vet att techrekrytering är utmanande och lägger stor vikt vid stöttande värderingsstyrt ledarskap där personlig utveckling och organisatorisk utveckling går hand i hand. En del av vår ledarskapsfilosofi är att vi alla ska vara sedda, lyssnade på och ha ett hjärtligt förhållningssätt emot varandra. Vi är måna om att erbjuda flexibilitet i vardagslivet och står för verklig WLB. 

Vi är varma, personliga och modiga. Här blir du sedd och lyssnad på. Det du ser är det du får, och vi garanterar att du alltid får det bästa av oss. På Grooo får du ta del av en avslappnad och varm kultur där vi har väldigt kul tillsammans. Det finns verkligen en plats för alla. Och vi bjuder på frukost…varje morgon. För oss är det viktigt med vardags-un.

Tech goes humankapital

För oss är värdeord inget vi printar upp på väggen (däremot skriver vi gärna ut de på vår hemsida). Vi lever våra värdeord. Varje dag

Honest Innovators
…vi är ärliga och lösningsorienterade, vi vågar utmana och tänka nytt

Dedicated Simplifiers
…vi är engagerade och möjliggörande, vi strävar efter att underlätta och förenkla för oss och våra kunder

Inclusive Professionals
…vi är inkluderande, ansvarstagande och delar med oss av vår kunskap