Kreativitet, teknologi och massor med kärlek

’Gro’ är ett gammalt skandinaviskt ord som betyder att växa, vilket också är vår vision.
Att växa tillsammans. Därför är vi alltid på jakt efter bra personer som vill vara med oss att utveckla och utmana rekryteringsbranschen.

Våra lediga tjänster

Varför Grooo?

We are Grooo(w)ing

Grooo utvecklas konstant. Genom ny teknologi, nya sätt att arbeta på och genom innovativa idéer för att attrahera och rekrytera talang, är vi med och bygger världens främsta bolag inom tech.

Vi är alltid på jakt efter bra personer som vill vara med oss att utveckla och utmana rekryteringsbranschen. Se oss mer som ett techbolag som arbetar med rekrytering, än ett rekryteringsbolag som arbetar med Tech.

Vi lägger stor vikt vid kvalitet, att skapa goda relationer och bygga långsiktiga partnerskap med våra kunder, vilket innebär att vi inte tar på oss vilka uppdrag som helst. Genom att vara en helhetspartner till våra kunder har vi möjligheten att verkligen göra skillnad.

Du kommer tillhöra en snabbrörlig, engagerad och kundorienterad miljö. Hos oss är det din egen ambition och driv som står i centrum. Under de senaste åren har vi gjort enorma satsningar för att kunna växa och bryta ny mark. Vi strävar alltid efter att tänka lösningsorienterat och känner engagemang i allt vi tar oss för.

Dina kollegor är ett starkt team som stöttar och utmanar dig i din roll och i samtliga av våra projekt jobbar vi i täta samarbeten. Oavsett i vilken roll du befinner dig i så har din röst alltid en plats.

En vardag hos oss är fartfylld och varierad. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som anställd ska kunna utvecklas vidare inom din roll och Grooo. Så för att alltid hålla oss uppdaterade anordnar vi workshops, konferenser, interna presentationer och mycket annat.

 

#lifeatgrooo

Vi är varma, personliga och vänliga. Det du ser är det du får, och vi garanterar att du alltid får det bästa av oss.

Genom kreativitet, teknologi och massor av kärlek hjälper vi till att bygga de främsta bolagen inom tech, och vi gör det tillsammans. Vi vill att våra medarbetare ska kunna hjälpa varandra att växa, utvecklas och utmanas i sitt arbete, samt att alla känner arbetsglädje och stolthet att vara en del av Grooo.

På Grooo har vi en avslappnad och varm kultur där vi har väldigt kul tillsammans. Vi gillar att chilla i soffan under lunchen och spela Overcooked, fira framgångar och födelsedagar med att poppa cava och äta tårta. Några av oss kör även träning i Humlan då och då medan andra nördar ner sig på 3D-Printern och skriver ut avokadobåtar.

Om Grooo

Grundat: 2010 

Namnbyten: 1 (fd Stockholm Headhunting)

Medarbetare: 10+ 

Kontorsbyten: 3

DI Gaseller: 3

Biodlare: 1

Klättrare: 2

Egenbyggda datorer: 1

3D-printers: 1

Avokadobåtar: 5