Pressmeddelande – Grooo utökar samarbetet med Pipelabs

Stockholm, Sverige – 15 april 2024 – Grooo, rekryteringsbolaget som hjälper sina kunder bygga modern operativ rekrytering på plats, tillkännager idag ett utökat samarbete med Pipelabs, ett konsultbolag specialiserat på rekryteringsstrategi och Recruitment Operations (RecOps). Samarbetet inkluderar nu även ett ägarskap av Pipelabs i Grooo.

Samarbetet med Pipelabs

Grooo och Pipelabs inledde sitt samarbete under sommaren 2023. Samarbetet har nu formaliserats till ett partnerskap och ägarskap. Pipelabs förvärvar 20% av aktierna i Grooo.

”Samarbetet med Pipelabs ger oss tillgång till deras unika rekryteringsstrategi och ramverk, vilket stärker vårt erbjudande till kunder”, säger Alex Tidgård, VD för Grooo. ”Dessutom ger det oss möjlighet att avropa timmar för olika typer av projekt från Pipelabs, vilket ökar vår flexibilitet och kapacitet.”

Fördelar med samarbetet

Samarbetet mellan Grooo och Pipelabs skapar en unik möjlighet att kunna ta på sig vilka rekryteringsuppdrag som helst utifrån kundernas behov och önskemål. De två bolagen kan samarbeta för att erbjuda kunder en sömlös och effektiv rekryteringsprocess oavsett inriktning eller skala. 

”Tillsammans kan vi erbjuda kunder en mer omfattande och flexibel lösning kring rekrytering”, säger Per Tjernberg, VD på Pipelabs. ”Pipelabs kan hjälpa kunder utifrån ett strategiskt och taktiskt perspektiv och genom den operativa kraften som Grooos skickliga rekryteringskonsulter besitter får vi gemensamt ett väldigt slagkraftigt erbjudande”

Framtidsplaner

På kort sikt kommer Grooo och Pipelabs att fokusera på sina respektive verksamheter och etablera en gemensam strategi. Allt i syfte att erbjuda kunder ännu mer innovativa och effektiva rekryteringslösningar.

”Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att vara till stor fördel för våra kunder och våra medarbetare”, säger Alex Tidgård. ”Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans.”

 

Kontakt:

Alex Tidgård, VD, Grooo

alex.tidgard@grooo.com

+46 76 865 80 35

Per Tjernberg, VD, Pipelabs

per.tjernberg@pipelabs.io

+46 73 805 44 48